Категорично осъждам поведението на Възраждане“, свързано с  агресията, инакомислещите, провокацията

...
Категорично осъждам поведението на Възраждане“, свързано с  агресията, инакомислещите, провокацията
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Категорично осъждам поведението на „Възраждане“

„ Категорично съдя държанието на „ Възраждане “, обвързвано с  експанзията, инакомислещите, провокацията и езика на омразата “. Това съобщи ръководителят на ГЕРБ Бойко Борисов пред публицисти в Народното събрание.

„ Тези, които ги поддържат са бълграски жители и те могат да си създадат озвод дали да ги поддържат или не. Ние сме срещу това,което се случи във Варна, София, експанзията и боищата. Има задоволително текствове в Наказателен кодекс за хулигански прояви. Те гледат от протестиращите преди, които хвърляха яйца, свински уши, домати, ковчези “, съобщи Борисов. 

По мотив вчерашната лидерска среща той разяснява, че е по-добре тя да бъде забравена, тъй като е породила единствено още една разграничителна линия – „ помпозната демонстрация “ за издигане на претендент за кмет на София месеци преди изборите.

„ Асен Василев пристигна, пи кафе и отиде на среща с украинската посланичка. Нито тематика по управническа стратегия, тъй като бюджетът е отражение на Управленската стратегия. Нито тематика, обвързвана с Украйна, пакетите с военна помощ. Нищо от това, което обществото чака. И несъмнено - наводненията. Какви ограничения, какъв брой пари, до каква степен са стигнали комисиите, по кое време хората в Северозапада ще видят резултати по дейностите на държавното управление. По нито една тематика не се приказва “, разяснява водачът на ГЕРБ.

„ Аз им споделих, че всеки има право да си издига претендент за кмет, само че като видя вечерта, че „ Борисовата страна “ - приказки от преди 3 години се повтарят, само че министър председателят ли е на Борисов, министрите ли, сподели, че сме имали 10 заместител – министри, споделих им в случай че желаят да ги уволнят. Шефът на Митницата ли е Борисов, на Национална агенция за приходите ли, на БЕХ ли? “, съобщи още водачът на ГЕРБ.

„ В миг, в който трябваше да поставим оптимални старания да изберем управническа стратегия и бюджет, доколкото разбрах Василев ще е в Брюксел, няма да е тук да го пази тези дни, не го обсъждахме въобще. От нас се изисква единствено да натискаме копчето “, разяснява още Бойко Борисов и разясни, че е приказвал с ген. Атанас Атанасов, че е хубаво ръководителите на ДАНС и СВИ /Служба " Военна информация " / да предложат претенденти за заместител – шефове. „ Има право държавното управление да разполага с такива хора, с цел да не се оправдава със забавена информация или каквото и да било “, акцентира още той.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР